Logo Sikla
Simotec bevestigingssystemen Snelmontage systeem Sikla

Service & Bedrijfsprofiel

UnderConstruction is uitgegroeid tot een volwaardig leverancier van bevestigingssystemen, pijpsupport systemen, ondersteuningsconstructies, ankers en pluggen, bouten en moeren, schroeven, boren, handgereedschappen, doorslijp- en afbraamschijven, diamantzaagbladen en diamant kernboren, schuur- en slijpmiddelen, kitten, lijmen, PU-schuimen, aërosols en technische spray.

Dagelijks adviseert UnderConstruction vele bedrijven bij hun planning, maken zij vastpunt en statische berekeningen en geven advies op de bouwplaats zelf. Daarbij wordt UnderConstruction ondersteund door specialistische toeleveranciers. UnderConstruction levert uitsluitend A-merken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Steeds vaker ontwerpen, assembleren en leveren zij voor gemonteerde systeemonderdelen. 

De praktijk van alle dag leert ons dat ondanks een fractioneel hogere aanschafprijs van deze systeemonderdelen doorgaans een forse besparing wordt gerealiseerd op de arbeidskosten. Besparingen van 5% op arbeidskosten zijn eerder regel dan uitzondering. Uiteraard voldoen alle producten aan de nationaal en internationaal geldende normen.

Met de voorraad standaardartikelen kan UnderConstruction u snel en efficiënt in uw wensen tegemoet komen. Door het volledig geautomatiseerd administratiesysteem kan alle relevante informatie direct worden verstrekt over voorraad, prijs en levertijden. Door communicatielijnen zo kort als mogelijk te houden, is UnderConstruction instaat adequaat in te spelen op uw behoeften. De
24-uurs service, en indien vereist nog sneller staat er voor garant dat u binnen de afgesproken termijn de goederen op de bouwplaats heeft.

We are there to support you!